2009. március 29., vasárnap

Csere-bere

A Csere-bere blogban találtam Atirára, aki zippzárakat ajánlott fel és anyagokat kért. A csere megtörtént -azt hiszem mindkét fél megelégedésére- én elküldtem a csere-bere cimére, de sajnos nem láttam viszont a képeket. Ezért most én itt felteszem.

Én ezeket a zippzárakat kaptam, aminek nagyon örültem. Két rövidebb és 18 (!) két kocsis zippzár, valamit az összetekert végtelenitett zippzár, hozzá kocsik. Sokmindenhez használhatók! Mégegyszer köszönöm Atira!

Ezek az anyagok amiket én küldtem. Megjegyzem, nem mind vadonatúj, és nem olyan nagy darabok. Biztos másnak is igy vannak maradékai, hogy levágott darabok, amiből lehet valamit csinálni, de nem méterszámra. Én általában fél vagy egy métert szoktam venni, ha valamit csinálok belőle, nem sok marad, de marad valamennyi.

Ez pedig egy kis tartó (saját festés mint a sárga amin rajta van) A tartóban nem reklámanyagok vannak, hanem neszeszer szabásminták. Igen szeretem a négybe hajtható reklámujságokat, mivel igy leginkább csak a negyedét kell rárajzolni.

4 megjegyzés:

Körmi írta...

Írtad a blogomban, hogy "Te szeretted volna megnyerni az ajándékot"...melyiket szeretted volna???

idi írta...

Szia.Nem kaptam képeket,gondolhatod hogy feltettem volna,elviszem innen és felrakom őket ha nem baj.edith

Abile írta...

De jóóó, mennyi sok cipzár!

lomaquilt írta...

idi! A Te általad megadott cimre küldtem, megpróbálom mégegyszer. Tegnap nem tudtam a blogomba bejönni.