2008. október 2., csütörtök

Heti beszámoló



Egy hét milyen gyorsan elröpül és mennyi minden történik azalatt. Most, hogy igy számot vetek magamban - képet nem is tudok olyan sokat feltenni - összegyűltek az események.
Egy hete csütörtökön régi kollégákkal volt találkozó. Féltünk, hogy nem jön el 30 fő aztán 54 lett. Ma összegeztük, képet válogattunk, jelentést irtunk (minek?) de megállapitottuk, hogy jó volt összejönni, elbeszélgetni. Nekem munkám az adatok összefésülésével és szét küldésével lesz, megigértem, hogy egy darabig ezután nem foglalkozom már vele.
Szombaton délelőtt abban a szerencsében volt részem, hogy részt vehettem az ameriakai csoport budapesti varrónapján a Textil múzeumban. Maga a múzeum nagyon szép és éppen régi varrógépek kiállitása van. Ezekről egy pár képet mutatok. Szombat délután unokákra vigyázás, vasárnap nálunk ebéden a nagy család. A kicsik aranyosak. Tényleg sokat kell velük lenni, mert igen gyorsan nőnek. Hétfőn kedden varrtam, háztartás. Szerdán a topic kiállitás rendezésében vettem részt. Sokan voltunk, de elkélt a dolgos kéz. Végül sikerült minden darabnak helyet találni. Szerintem ez nagy dolog, hogy az internet összehozta társaság ezt megtudta szervezni. lehet, hogy azért sikerült jól, mert nem volt agyonszervezve, hogy mikor hol, hogyan. Tudtuk az időt, helyet és mentünk, tettük a dolgunkat. Jó lesz még a 11-i megnyitó is. Este fáradtan jöttem haza, az utazás a sok ember fárasztó, de jólesően. Itthon várt a meglepetés, ajándékot kaptam Kdattától, amit nyertem. Nagyon megörültem neki. Sajnos még nem sikerült lefényképezni, egyenlőre a szeknnert kellett beüzemelni. Hamarosan sor kerül a fényképekre is. Szóval jó hetem volt!

3 megjegyzés:

Monika írta...

Hú,ez nagyon tetszik!!!! Meg kellene néznem!!

lomaquilt írta...

Nagyon szép és egy külön teremben a gyűszűk, tűk, vasalók stb. Tóth György szenvedélyes gyüjtő jóvoltából láthatók. Különben a Halász Edit ujabb könyvében is vannak ezekből képek. De igy igaziban még érdekesebb.

Monika írta...

Ja,ő az? Igazad van,élőben egészen más...