2008. június 25., szerda

Foltoskodás

Ma az indexen arról volt szó, hogy érdemes-e a tábor előtt otthon felkészülni? Mivel én is megyek táborba, már megkaptam a házi feladatot. Főleg a steppelt anyagokat kérik. Ebben van igazság, mert ez időigényes. Mivel a szabad gépi tűzést még nem tudom olyan szépen, egyenes tűzéssel készitem, ja meg az anyagom olyan patchwork szerű, tehát a vonalak mentén kell tűzni. De közben más munkáim is akadtak, tehát nem blogozhatok sokáig. Ákoskának kell egy kendőt beszegni és egy táskát előkésziteni.
Felteszek viszont két linket. Az egyik a kézzel varrásról való könyv linkje, ami a Picasán található:
(remélem sikerül a link beszúrás??!!)
http://picasaweb.google.com/patch.tabuco/PaQBookDiamonds
http://www.dublirin.com.ua/forum/viewtopic.php?t=100&postdays=0&postorder=asc&start=30
Szóval ez nem sikerült. Ezt még gyakorolni kell. Hiába irtam, hogy melléklet link hozzáadása, irtam szöveget is, nem tudom mire hol kell kattintani, hogy az jelenjen meg amit akartam!
A második link a mágus négyzet használata. Pontosabban egy ukrán fórumról van szó, ahol a beszélgetést témákra bontják. Ez a technikák rovatban van.
Tehát ha tud valaki segiteni, nagyon megköszönném!

3 megjegyzés:

kastanie írta...

Azt a szót jelöld ki, amiről majd kattintsunk, pl. ITT, aztán a szerkesztő ablak ikonjai közül a kis zöld földgömbre kattintva tudod bevinni a címet. (nálam így megy mozillában)

Zelnice írta...

Köszi a bűvös négyzetes linket,ez nagyon izgalmasan néz ki,kedvcsináló!
A beszúrás úgy is jó ahogy Kastanie írja (explorerrel is), de simán is jó kell legyen ha bemásolod a szövegbe a címet. Nekem ment, annyit csináltam másképp, hogy a www. -nél kezdtem, nem volt előtte http://

lomaquilt írta...

Köszönöm a segitséget! Én naivan azt hittem, ahol a link szó meg a mellékelt van, azon keresztül kell valahogy feltenni. A magyarázat néhol nagyon nem magyarul van! Szóval köszi mégegyszer a segitséget.