2008. június 30., hétfő

Csak úgy

Rövid bejegyzést akarok irni, két furcsa dolog történt velem. Szombaton délután (!) felhivott valaki, hogy az OTP-ben milyen jó befektetési lehetőségek vannak és feltétlenül menjek el, ad időpontot. El is mentem, de a rendszer nem úgy müködik, hogy odamegyek és megkérdezem az x.y. itt van és vár rám. Szóval húztam egy cédulát a befektetésre és vártam. Hamar sorra kerültem. Egy ismerős nőhöz kerültem, odaadtam neki a kártyámat, személyimet. Elmondtam mi van és nagyon csodálkozott. Ő semmiről nem tud (különben ő volt akit megneveztek!) egy pár percig beszélgettünk és megállapitottuk, hogy amit eddig csináltam az jó semmi tennivalóm. Na ez a tipikus esete a jobb kéz nem tudja mit csinál a bal! Ezért megbizni valakit, hogy telefonáljon, aztán beugrasztani irodákba, ahol nem is tudnak arról, hogy nekik valamit kell csinálni??? Hát ez elég borzasztó. De örülök annak, hogy elmentem, mert igy legalább ők is tudnak erről.
Tegnap Varsóról irtam és feltettem két képet, az egyiket a Lazenki park egyik kastélyáról, a másikat egy kacsáról. Kapok egy megjegyzést egy portugál férfitól, hogy nagyon szép. Megnézem ki ő, hát egy kislány van a képen (gondolom az unokája) nem tudok portugálul, de mikor elolvastam a szót, hogy pedofil és valami 1480 hozzászólás, elmenekültem. Lehet, hogy nem ő a pedofil, de a lényeg, hogy blogunkat más is olvassa. Nem irok semmi olyat, de azért mégis. Na hamarosan visszatérek a foltoskodáshoz. Ma varrtam.

5 megjegyzés:

Monika írta...

Igen,vigyázz!! Én már másnak is szóltam,hogy nem is sejtjük hányan olvassák a blogunkat! Hiszen ez internetes napló.
A beállítások között találtam több lehetőséget,ott szűrni tudod,hogy kik nézhetik meg a blogodat.Érdemes.
Ráaádsul ety foltos társunknak küldött egy "kedves" beíró egy hsz-t ,egy linkkel.Na,ha nincs remek vírusírtójuk,akkor tönkrevágja a gépét.
Töröltetheted a hapsi hsz-át,nehogy más is rákattintson.

Zelnice írta...

Engem maga Fodor Gábor hívott fel a minap, az 1%os bevallások idején meg a Rex Kutyamenhely van mi. Hihetetlen dühös tudok lenni, hogy mernek az ember intim szférájába furakodni? És egy felvett hanggal még veszekedni sem lehet... amúgy titkos a számunk...

Monika írta...

Engem pedig a napokban a mobilomon hívott egy utazás-ügynök. Dühös voltam,de udvarias,mert mindig eszembejut,mi lesz,ha valami baj miatt nekem is ez lenne a munkám? Bár ezt nem tudnám csinálni,ha meggebednék se.
Honnan tudják a számomat???
Egyébként mióta itthon vagyok rengeteg ilyen telefon jön: ami számot nem ismerek,nem veszem fel.Kész-passz!

lomaquilt írta...

Múltkor én egy ilyen telefont egyszerüen letettem. Az dühit fel legjobban, amikor szombat vasárnap hivnak és utána megkérnek, hogy mondjam azt, hogy pénteken volt és személyesen. Férjem pedig udvariasan köszön, bemutatkozik és közli, hogy ezzel a felesége foglalkozik. Na ezután hogy teszed le a telfont!

Zelnice írta...

Én simán letenném,bele sem szólnék :-)))