2008. július 2., szerda

csak úgy


Na beállitottam azt, hogy a megjegyzésekről kapjak a gmail-es cimemre értesitést. Nem egészen értem, hogy ez mindig igy lesz, de remélem. A mai napon fodrásznál voltam. Irénke a fodrászom beteg lett, komoly baja van a szivével, de már jobban van. Sokat vállalt magára az utóbbi időben. Most a lánya viszi az üzletet. Aranyos kislány, azaz már anya és túl van a 30-on, sőt! Végre emberi formám lett. Bementem a Mammutba, megnézni, hogy a Posta megynilt-e már. Hát még csak munkálatok vannak. Ez a júliusi nyitás! Bementem az Ulla Peppkonenhez, hát tudtam volna vásárolni, csak a pénztárcám miatt nem tettem. De olyan nagyon nem voltam elragadtatva, azaz ha valaki azt mondta volna, hogy vegyél amit akarsz, ne nézdd az árát, hát akkor se lett volna tele a kosaram. A C and A-ban jobb a választék, de ott se vagyok mindig elragadtatva. Még mindig a Kappalh ruháimat hordom. Miért nem jött ide hozzánk? Csak a lengyeleknél és a cseheknél van a közelben. Hétvégén Csaba volt egyetemi társaival "vasutas" találkozó lesz. Szóval ki kell valahogy nézni. Aztán vasárnap a névnapját ünnepeljük. Még a menűt sem állitottam össze magamban. Mindenesetre Julcsynak mindennel kész vagyok. Karácsonyra olyan telefont kérek, amiben fényképező is van és gyorsan letudom a kész dolgaimat féynképezni. Mindenestre készülök a jövő hétvégi táborba. Még azért van mit előkésziteni. A rendrakással megakadtam, előjött egy csomó cipő. Az elvinni/elajándékozni szándékzott könyvekkel is kellene valamit csinálni. Ha én nem mozgatom, akkor sajnos nem mozog magától. Szóval ujabb helykeresés. Befejezem, nem ülhetek sokat a gép előtt. Egy szép képet azért feltennék. Ide akartam tenni, de nem jött a kép. Ez azé az angol nőé, aki egy japánhoz ment férjhez és nagyon szép dolgokat csinál.

Én csak tea-nak hivom, mert sok kis teás táskát csinál. De ez a táska az egyik kedvencem. Szóval entereztem, most úgy látszik jó, aztán meg majd meglátjuk!

6 megjegyzés:

b_ildikó írta...

No, megkapod-e a gmail-en? :-))))

KicsiKató írta...

Drága Mariann, írj már egy mailt a kicsikato gmailre!! A címed nélkül nem tudok neked írni:)))

Unknown írta...

марианна, какая красивая сумка! :) вот всё в ней как я люблю, - и цвет, и пэтчворк, и форма замечательная. а я (вздыхаю...) к настоящему пэтчворку и не приближалась еще. страшновато. :)) мне кажется, что у меня всё вкривь и вкось пойдёт и ничего потом не соберётся ровненько. :))

скажи, а рыжий котишка после бани - твой? :) и фотку внучули ты показывала?

Monika írta...

Hú,ez a táska!!! kedvenc...

lomaquilt írta...

Hát a táska mint irtam nem az enyém, de szem gyönyörködésre tettem fel. Ja és hogy ne felejtsem el!
Különben megkaptam agmail-re az értesitéseket. Igy tényleg jó. Hiába tanul az ember lánya!

Monika írta...

Nagy szemtelenség lenne-ugye az?-elkérni ennek a hölgynek a honlap,vagy blogcímét??? Úgy szeretek gyönyörködni! Köszönöm,ha igen,ha nem....)