2008. október 30., csütörtök

Búcsú

Na ne ijedjetek meg, nem megyek el, csak egy kicsit elbúcsúzom. Elutazunk és kevesebbet leszek net közelben. Igy Benneteket is ritkábban tudlak olvasni - hiányozni fogtok!- de visszajövök. Családi látogatásra indulunk és "csak úgy" mellesleg meg kell nézni a Wiesbadeni Kreativ Welt kiállitást. Tavaly is voltunk, a Picasás oldalamon vannak fent képek. De most a végcél Brüsszel, ahol még soha nem jártam. Irigylésre méltó vagyok (kicsit büszke is vagyok magamra) hogy megértem azt, hogy ha utazom, akkor saját kedvemre utazhatok. Sokat utaztam életemben, de azok mind hivatalos utak voltak, érdekesek, sok felkészülést igénylők, de mégis nem azért mentem, hogy azt a várost, vagy országot megnézzem. Igy nagyon örülök az utazásnak és annak is, hogy ismerősökkel, családtagokkal lehetek együtt. Mellette szép élményekkel leszek gazdagabb. Magammal egy kis korakot viszek, mert ilyen helyen kézi varrást lehet csak művelni. Ha visszajövök, majd beszámolok és képeket is mutatok.

10 megjegyzés:

Mamis írta...

Jó utat és "élményekben gazdag" kikapcsolódást kívánok neked!

beszand írta...

Jó utat kívánok én is és várom a beszámolódat!:)

Monika írta...

Jó útat!!! De nem marad a ház üresen,tudom....ugye érted mire gondolok? Az új bejegyzésed az lesz,hogy kivel lesz tele a ház és reméljük rendes lesz...:)
Az összes bejegyzésünkre rá lehet a keresőben találni.:(((

zazálea írta...

Mariann, nagyon jó utat, vigyázz magadra, töltekezz (és költekezz)!

martimez írta...

Jó utat,jó időt és jó sok vásárfiát!(jó sok képet)

lomaquilt írta...

Kösz a jókivánságokat, megfogadtam mindet, a beigli is kisült!

Bea írta...

Én is jó utat kívánok. :-)

agibo írta...

Remélem, az "albérlő" nem teszi tönkre a virágaidat, és a macskádat is szeretgetni fogja. Jó utazást Neked, neki pedig eseménytelen napokat. :-)

F.Gina írta...

Boldog névnapot addig is, amíg visszajössz !

Ahama írta...

Szia:)
Kérlek írd meg e-mailben a karácsonyi játékhoz, hogy milyen címre várod az ajándékodat.