2008. november 14., péntek

Wiesbaden











Kértetek képeket, hát sikerült összehoznom. Hiába a fiamnak jó a számitógépe. Szóval mint már irtam én a neszeszerek készitője és bolondja vagyok. Megálltam az egyik standnál és le is fényképeztem gyorsan a kitett mintákat (engedélyt kértem és kaptam!) és a táskákat is. Aztán a gépemből kifogyott az elem. Pótelem otthon maradt töltésen. Ilyen az én esetem. Igy csak ezt a három képet prezentálom most.

Ez az oroszlán pedig egy német kisvárosban van sok más társával együtt. A piros különösen megtetszett. Olyan jól mutatott.
Érdekes a pénz is. Furcsa de jó, hogy itt mindenütt EUR van és nincsenek határok. Hiába én még ahhoz a generációhoz tartozom, hogy bizony a határoknál megszoktuk a különféle ellenőrzéseket. Mindig öröm fog el, mikor módom van tapasztalni, hogy már nincsenek ezek a kellemetlen dolgok. Ettől függetlenül én is igy nézek ki, mint ez a brüsszeli szobor néni. Amint látjátok azért falfirkák itt is vannak, de a házak nagyon szépek.
Tegnap ugyanezt a bejegyzest feltettem de olyan nagyok voltak a hezagok hogy most kijavitottam. A magyar betukre viszont nem akar atvaltani.

4 megjegyzés:

martimez írta...

Köszi .Gondolom milyen jól szórakoztál,meg is érdemled.

dixike12 írta...

Nagyon szép az utad Brugge az különösen csoda, a csipkés utcát is megnézted??, Mikor jössz ???

lomaquilt írta...

Bruggeban mindent megnéztünk amit lehet és hétfőn (nov.17) otthon leszünk.

Zelnice írta...

Náluk oroszlán,nálunk tehén.
Köszi Komórka hogy megosztottad velünk az élményeid :-)