2008. szeptember 24., szerda

Körvarrás


Az index topicján elhatároztuk, hogy egy kiállitást szervezünk. Egyidőben a Határtalanul-al. Én úgy gondoltam, hogy a harmadik próbálkozásra sikeredett körvarrással veszek részt. Eredetileg az én induló blokkom barnás és a többiek is barnásat csináltak, kivéve egyet, ami mindenféle szinből áll. Ezután már csak egy blokk volt, ő megpróbált szintén más szineket belevinni. Én tervezetem sokfélét és mikor az elválasztó csikokat belevarrtam, akkor jöttem rá, hogy az alap koncepciót meg kell változtatni. Azaz csak akkor látod igazán, ha minden együtt van. Hiába készitettem volna szines rajzot, hiába tettem az anyagokat úgy oda, az igazit csak akkor látod meg, ha minden darabot odaraksz egymás mellé. Ezért lenne jó egy Kaffee Fassett szinösszeállitó tanfolyamon résztvenni. Persze én pl. azokat az összeállitásokat amiket előtte és utána mutattak be, nem egészen értem, Nekem mind a kettő tetszik. Igaz az az orosz mondás, hogy szinekben és izlésekben nincs barát.
A képen az én kiinduló blokkom van. Ha kész lesz az összeállitás, akkor arról is készitek képet.

4 megjegyzés:

bruercsi írta...

Nekem nagyon tetszik ez az összeállítás, igaz nem egészen értem a problémád, de biztos kiderül majd, ha az egészet egyben látom.

lomaquilt írta...

A sok barnásat egybetéve kicsit megijedtem és hozzátéve egy piros-zöld.lilát, nem tudtam mit csináljak. Végül az elválasztó csikokat betéve és az elválasztó kis kockák szinét megváltoztatva jött ki az ami szerintem jó. Szóval jó a tervezés, de még jobb, ha közben sokszor ellenörzünk. Valahogy ezt akartam kifejezni, de valószinűleg nem voltam egyértelmű.

N.Zsuzsi írta...

Szia, szívesen segítek a képfelrakásban, de egyelőre szeretném még megérteni, mit is szertnél :) hová képet? a bejegyzésben?
írhatsz mélt is, vagy van skype-om: jamina007 -talán ez a legegyszerűbb távsegítség

lomaquilt írta...

Kösz Zsuzsi!
Sky-pom nincs, ha az e-mailed megirnád, megköszönném!