2011. augusztus 1., hétfő

Nagy utazás


Készülünk a nagy utazásra! Mindig azt gondoltam, hogy még van idő, de aztán kiderült, hogy már szombaton indulunk. Most a ruhák és egyéb dolgok összeszedése történik. Gondban voltam/vagyok a táskával. Úgy gondoltam, hogy a lila crazy mintás táskám alapján varrok egy másikat. De aztán rájöttem, ha egész nap mászkálunk, akkor egy táskára van szükség. Ki is néztem már korábban egy Amy Buttler anyagból egy nagy méretű táskát, de aztán a méretei elijesztettek. Végül egy kicsivel kisebb táska készül.
Elővettük útikönyveinket, kihoztam könyvtárból és vettünk is. Két éve voltunk Párizsban, ami nem volt betervezve és mindössze 4 nap volt, ami sok sétával telt el. Most is hasonlóra gondolunk, nem szabad túl sokat beletenni, nem marad meg bennünk. Természetesen nagyon várom a birminghami kiállitást. Az idén nem voltam foltos táborban, lett volna most 3 nap, amit -sajnos- le kellett mondani.
Szóval várom, aztán majd jelentkezem. A foltvarrással most úgy vagyok, hogy nem akarok újat tanulni, hanem az UFO-kat befejezni. Kell egy kis sikerélmény.

9 megjegyzés:

Lonci írta...

Érezd jól magad és várom a beszámolót:))

Monika írta...

Szép nyaralást!!!!!♥

Marika írta...

JÓ UTAT ÉS SZÉP NAPOKAT :)

Trudi írta...

Szombaton találkozunk! Én is varrtam új táskát, nem túl nagyot. Már nagyon várom az utazást, kell a kikapcsolódás.

Görgei-Reiner Rita írta...

Jó utat Nektek!

Polyák Ildikó írta...

Angliába nem túl praktikus textiltáskát vinni utcai használatra::( Csak jó tanács akar lenni.

lomaquilt írta...

Köszönöm a jókivánságokat.
Textiltáskát az útra viszek (a buszban sokminden kell) ill. az egésznapos kiállitásra.

Margó írta...

Én is lassan készen leszek a pakolással.
Akkor holnap hajnalba találkozunk,és útra fel!:)

BORI írta...

Lassan én is elkészültem a nagy útra! Eddig is mindig jól sikerült, remélem most is jó lesz és örömmel találkozom minden kedves foltvarró társammal! Akkor holnap kora reggel útra fel!!!