2008. december 14., vasárnap

Játék


Szeretem a játékot. Hógolyót senki nem dobott, de úgy érzem, hogy magamnak dobok és megválaszolom.

Horoszkópod: Mérleg, ami szerintem illik rám
Egyéb események,amikor születtél: Koraszülött voltam, azaz nyolc hónapra születtem, de ebből semmi baj nem származott. Sőt nemrégen még az orvosi papirt is megtaláltam. Nem mintha érdekelne, de állitólag ez a későbbiekben kellett (ja amúgy a házasságkötés után nyolc hónapra születtem, de ebből ne vonjon le senki következtetést, hiszen papirom van róla!)
Ha nyernél a Lottón: Igaz, hogy nem lottózom, de ha nyernék, akkor elöször a család lakás helyzetét rendezném, az életünkhöz megtakaritást félretennék, egy kicsit nagyobb utazást tennék. A megmaradt nagyobb összegből összeállitanék egy csapatot és elinditanám a Foltvarázs ujság utódját! Ezekután biztos azt mondjátok, hogy lottózzam!
Rossz szokás,de nem nagyon tudsz megszabadulni tőle: Szóval nem vagyok nagyon rendrakó, rendszerető, többet kellene magammal is törödnöm!
Ha web-böngésző: google :) természetesen.
Ha koffein: Reggel a férjem főzte kávé tejjel, estefelé pótkávé tejjel, hogy ne aludjak el. Amúgy ha megkinálnak, nem utasitom vissza!
Színeid ruhában: Fekete! Tudom, hogy kellenek az élénk szinek is, de azok módjával, kedvenceim a türkiz (azon lehet vitatkozni, hogy ez zöld vagy kék) és a pink.
Most mi van rajtad: Kék alapon fehér mintás klepetus ami elegáns és házi, amúgy eltakar mindent.
A legutóbbi könyv,amit olvastál:Még olvasom, mert két kötetes. Joan Anderson: Egy év a tengerparton (egy házasság története)
Ha háziállat:ciluka! Sajnos nincs.
Amit soha nem választanál háziállatnak: csuszómászó, bogár
Amit legjobban szeretsz magadban: az, hogy vagyok! Ha nem szeretném magam, akkor a környezetemre ez kihatna, én pedig jóba akarok lenni a szeretteimmel. Érdekel minden és minden lében kanál tipus vagyok. Szeretek szervezni és közösségi ember vagyok.
Tíz év múlva ilyenkor hol látod magadat?: egyáltalán jó lenne megélni! Egészség legyen és akkor unokáim körében leszek. Violámnak szeretném átadni kézimunkaszeretetemet.
Legutóbbi nagyon jó élményed: Tyúkanyó vagyok és azt szeretem, ha körülöttem vannak gyermekeim. Szeretek utazni és élményeket gyűjteni. Amig ezek a dolgok megadatnak addig ezek számitanak jó élménynek. De jó élmény az is, ha sikerül mindent kifizetni, mindent ügyet elintézni és mindent rendbe tenni!

6 megjegyzés:

Kaoka írta...

Marianna! Jó volt olvasni az írásodat. Jól tetted, hogy dobtál magadnak egy hógolyót. :)

leda írta...

Igen, igen! Lottózz! Kéééérlek! :)))

zazálea írta...

Mariann, nem találom a címed, elküldenéd nekem? A profilomban ott az e-mailem!
Érdekes dolgokat írtál, ezt szeretem az írásaidban, őszínték.

Monika írta...

Komórka: jaj,bocsi,én úgy dobtam neked hógolyót,ha megnézed: nevek és még sokan mások.
Örülök,hogy írtál magadról és hogy újra írtál bejegyzést,szóval,hogy jelentkeztél:már hiányoltalak!:)

lomaquilt írta...

Köszönöm a jókivánságokat, sajnos a lottóban nincs szerencsém, viszont szerencsém van a szerelemben, még mindig azzal a férfival élek, aki barnán, 20 kg-al könnyebben udvarolt nagyon régen!

tuti írta...

Marianna! Örülök, hogy szombaton találkoztunk és annak is, hogy végre újra írtál, szeretem az írásaidat mert hasonlóan gondolkozunk a dolgokról és Te jól meg is tudod fogalmazni, még mindig kinlódok a blogommal, de remélem ez után a karácsonyi hajsza után lesz rá időm, hogy formát adjak neki.