2008. augusztus 15., péntek

Unoka

Mi más foglalkoztatna most, ha nem az unoka. Ma megint bent voltunk a kórházban. Elöször megijedtünk, mert a szoba üres volt. Aztán közölték, hogy Eszter átköltözött egy másik szobába. Mivel az egyágyas szoba drága és ha neki hosszabb ideig kell bent lennie, akkor kérte, hogy átmegy egy kétágyasba és méltányossági engedményt kap. Itt nagyobb a fürdőszoba szellősebb a szoba. A másik ágyon nincs senki. Nagyon tetszett neki a fülbevaló. Kis Viola már kinyitotta a szemét és csak akkor kezdett el sirni, mikor éhes volt. Jól megszopizott és utána nem akart bűfizni, hanem aludni. Már második napja van köztünk! Többféle nevet találtak ki neki. Violka, Vilecska, Vilka, Vilka-Milka (ezt én találtam ki és azt is, hogy lilába kell majd öltöztetni) Eszter kért egy neszeszert, de legyen benne aranyszál. Megtaláltam azt a tulipános anyagot, amit pont neki vettem és aranyszállal fogom tűzni.
Holnap Ákossal kisÁkossal lemegyünk a Balatonra Orsiékhoz. vettünk pezsgőt, veszünk egy nagy Daubner tortát. Szerintem ezeknek fognak örülni. Vasárnap jövünk vissza és hétfőn megyünk le Orosházára, majd szerdán jövünk vissza. Csütörtökön kisÁkos nálunk lesz, megyünk a játszótérre. Nem unatkozunk, van mit tenni.

3 megjegyzés:

Juhizs írta...

Komórka! Nagyon örülök, hogy ilyen eseménydús lett az életed az új kis jövevény megérkezése óta. Ugye észrevetted a fórumon is, hogy árad a szeretet Feléd, milyen sokan örültek (örülünk) Veled együtt ? :-)

dixike12 írta...

Hát én is örülök veled, meg "irigykedem" is tudod miért, mert nekem mikor lesz ilyen kis tündérem??? És ha lesz akkor is milyen messze... Na de azért te örüljél és varrjál sokat a picinek. Nagyon aranyos, kire hasonlit? Persze ez egy hülye kérdés ilyenkor még kire? saját maqára!

lomaquilt írta...

Nagyon köszönöm és igen jólestek a jó kivánságok. Tényleg az unoka más mint a gyerek, de ugyanolyan közel van, viszont felelősség nélkül kényeztetheted. Nagyon jól esett, hogy a fórumon is mindenki olyan kedves volt.