2008. május 20., kedd

csak úgy

Leirtam amit akartam, de utána néztem körül. Egyenlőre nem tudom, hogyan kell a már kész szöveg után irni. tehát ez uj bejegyzés lesz. Katafolt jelezte, hogy nem jól értelmezem a PIF kiirást (igaza lehet Martimeznek, csak ezt sokan nem tudják!) igy nem tud most nekem ajándékot késziteni. Előveszem azt a listát, hogy én kinek készitek és nekem ki készit. Akiknél én jelentkeztem, azok nem jeleztek vissza. Igy marad az, hogy én akit megajándékozok, az majd nekem ad valamit, vagy nem. De hát nem is ezért csinálja az ember.
Elhatároztam, hogy nem szólok már bele semmilyen vitába, mert én leszek a szőrszálhasogató stb. A babás fórumon megigértem, hogy az ő Multyjukra feltöltök anyagokat. Meg is tettem, nem egyet. Sokan nem tudják letölteni a rar file-ket. Erre azt irják, biztos a file a rossz. Szerintem sokan letudják tölteni, hiszen sokszor látom, hogy az én oldalamon ott vannak. Na mindegy. Ma azon voltam nem kiakadva, csak csodálkoztam, hogy azt irják, a zippzár varró talp átlátszó. Lehet, hogy egyes tipusoknál igen, de az én Husqvarnámnál nem. Mivel kettő talp is van amelyikből nem tudom melyik a zipp talp, meg se kérdezem. Marad ami eddig, addig járni utána, mig rájössz a nyitjára. Aztán nem feltétlenül mindezt megosztani másokkal, mert azt nem szeretik, ha tudálékos vagy. Magamnak leirom, hogy tudjam és kész.
(Belegondoltam, hogy sokra vittem-e az életben vagy nem? Nem tudom, hiszen az az igazi, ha mindig többet akarsz és mindig előre akarsz menni. Tk. örülhetek, hogy jó fönökeim voltak, segitőkészek. Ezt akkor érzékeltem, mikor nem ilyenek voltak. Soha nem szerettem, ha egy fönök valamit kinyilatkozott és mindenki dicsérte, mégha nem volt igaz. Na én egy párszor ellenvéleméynt mondtam és meg is lett a látszata. A törtetők dicsérték és úgy csinálták ahogy ők akarták, majd a fönök elé kúsztak, hogy milyen jó tanácsokat adott stb. Na ezért örülök, hogy nyugdijas vagyok! Néha hiányzik az a munka amit csináltam, a kollégák, de jobb ez igy. Időben kell lelépni! )

7 megjegyzés:

KicsiKató írta...

SZia!

Kicsit kavarosnak érzem ezt a Pif-et, így leírom az alapverziót, ami a Pay it forward című film nyomán alakult ki. Az alapkoncepció az, hogy többszörösen adj, mint kapsz. Vagyis jelentkezel egy ember PIF kiírására, tőle kapsz ajándékot és ezért az egy ajándékért meghirdeted a saját blogodon, ahol az első három jelentkezőnek csinálsz te. Vagyis nem oda-vissza, hanem egyet kapsz te attól, ahol jelentkeztél és a nálad jelentkezők (3) kap tőled.

Nem szentírás ez, csak a filmből adódó eredeti elképzelése a "játéknak":)))

lomaquilt írta...

Kösz, hogy irtad, én nem láttam a filmet. Nálam jelentkezett már három, csinálom is nekik. Aztán én vagy kapok vagy nem, ez az én gondom. Nekem ez igy kicsit magas, dehát más idők, más szabályok. Vagy én értettem félre és előbb hirdettem meg mint ahogy jelentkeztem volna. Nem is gondolom a kölcsönösséget, mert szeretek adni, de szeretek tisztán látni is.

Elizanikó írta...

A Multiply miatt ne edd magad ! Arról a .rar fájlokat én sem tudtam egy darabig eltölteni. Csak a .zip-eket.
Aztán addig erőlködtem, hogy most már megy.
Időnként igaz az alábbi informatikus tanács:
- Cseréld ki a felhasználót, és üss egy entert.

Ez nem a Te hibád, oldják meg ők , pótolják a saját hiányosságaikat ! A legkönnyebb azt mondani, hogy más a hibás ! Láthatják, hogy mennyi köszönést kapsz, akkor a józan ész azt diktálja, hogy azt le is lehet tölteni, és jó is !

Ne törődj velük !

lomaquilt írta...

Kösz Anikó, jólesik, ha valakitől jó szót kap az ember. nem vagyok érzékeny, csak ujabban sominden volt amit nehezen emésztettem meg. Dehát ez csak a tavaszi fáradtság!
Kösz mégegyszer!

kastanie írta...

úgy tudsz hozzáírni, hogy a bejegyzés címére kattintasz, utána lemész az aljáig, ott találsz egy ceruzát, arra kattintasz, és máris átírhatod ...

Nagyon kellemes blogot írsz, sok szép képpel, jó ötletekkel.
Hálásan gondolok rád, hogy annyi kincskereső helyre felhívtad a figyelmet, meg hogy saját kincseidet és tapasztalataidat közzé tetted!
Sok örömet kívánok a saját környezet szépítéséhez is!

katafolt írta...

Komórka,sajnálom,hogy ez így sikerült...

Zelnice írta...

Tessék csak mutogatni meg kérdezni!!!Amúgy meg itt sem csak magadnak írod, látod, járunk erre :-)