2008. május 16., péntek


Holnap lesz Szentendrén a közös varrás. utána megyek Pirihez. Kiszabtam a neszesszert és zsebeket is hozzá. Persze lehet, hogy nem ezt kapja, mert ma még sokminden más dolgom van. Találtam egy jó képet a varrógép alá. Ezt kellene megcsinálni! De egyenlőre annyi más dolgom van, nem tudom hogyan kellene az időmet beosztani. Tegnap sok régi ismerőssel találkoztam, sajnos mindenki öregszik. De olyan ismerős volt minden és mindenki. Persze semmi vágyódás már nincs bennem, úgy jó minden ahogy van. Annak viszont örülök, hogy a Tóth Gyuri kiállitását a CÉH honlapjára már feltették!

3 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Szia!

Bevallom őszintén, most találtam rá a blogodra, de látom, az enyémet már ismered:))) Még csak ezután fogom tüzetesebben átnézni, de ez a farmercucc nagyon jó!!! Már máshol is láttam ilyet, de sehol se tudtam megkérdezni: elfér alatta a lábad? Vagy az én asztalom alacsony (mondjuk van is egy beépített rész az asztallap alatt, mintha fiók lenne), de nekem a lábam is alig fér el, pedig nagyon csábít egy ilyen tároló:))) No megyek, végigböngészlek:)))

lomaquilt írta...

Hát nekem most lett asztalom, aminek egyenlőre az a baja, hogy egy ágyneműtartó van alatta, tehát még el kell rendezni. De szerintem elfér alatta a lábam, most centiztem ki, mert most gyűjtöm az anyagot.
Nézzél körül, egyenlőre ötleteket gyüjtök, tehát kevés saját van, de majd lesz.

KicsiKató írta...

Ja! Akkor ez nem saját?