2009. május 3., vasárnap

PIF ajándék


Csütörtökön öröm ért, kaptam egy ujabb PIF ajándékot Nana56-tól. Nagyon megörültem neki, már a második olyan ajándék, amire nem számitottam! Nagyon szépen köszönöm. Lefényképeztem: egy tartó (ebbe fogom az éppen munkában lévő anyagokat teszem) két dekupázsolt nagyon szép textilképeket. Még gondolkodom mi legyen vele. Egy fogó, amin egy varrónő képe van. És sok-sok gomb, nagyon szépek, amiket rögtön egy szép kis üvegbe tettem. A fényképezésem igen "slendrián" mivel látszik mögötte a rendetlenség!
Miért nem mutattam meg eddig és miért nem köszöntem még meg? Az okot a fiatalember képében mutatom, aki többször volt megőrzésen nálunk. Na és hát ilyenkor ő a legfontosabb! Hiszen olyan gyorsan elszalad az idő és megnőnek. Az apja hozta a virágot nekem, és ncsak néztem, hogy igy megy az idő! Múltkor itthon volt az öccse is és elnéztem, hogy már komoly férfiak! De azért a kisebbik járókájának a matraca még mindig megvan és a kisebbik unokánk azon játszik. A gyerek mindig gyerek marad. Most már nem kell rájuk úgy vigyázni, magukra maradhatnak, csak a szivemben maradnak kicsik és félteni valók!
Nana! Nagyon szépen köszönöm az ajándékot!

3 megjegyzés:

Silerika írta...

Ki nézi, mi van a háttérben, amikor ilyen szép ajándékokat kaptál. A gombokat meg jól befőzted:)

nana56 írta...

Örülök, hogy tetszik, a fogó az nem fogó, hanem ha a nyakadba akasztod munka (varrás) közben, akkor belepakolhatsz olyan dolgokat, amik kéznél kell legyenek: cérna, kicsi olló, stb.

lomaquilt írta...

Kösz a magyarázatot, mert fogónak vékony, de milyen jó ötlet? Na látod, most tanultam valami ujat! Kösz.