2019. július 25., csütörtök

Csak úgy!

Alcímnek az unokáim lenne, de csak azért, mert sikerült képet kapni róluk. Annak nem nagyon vagyok a híve, hogy a közösségi hálón mutassam be őket. Lehet, hogy kellene, mert így sok ismerős és rokon megnézhetné fejlődésüket.
Fiamék az egyik szobájukat, amelyikben a két gyerek van, átalakították. Azaz kettéválasztották, hiszen egy lány és egy fiú másként szeretne elkülönülni. Nagyon nem értettem, hiszen nálunk két fiú volt egy szobában. Igaz mindkettőjüknek külön asztalt biztosítottunk, aminek az lett a vége, hogy a kisebbik fiú a nagy szobában lévő dolgozó asztalt és vele együtt a nagy szobát vette igénybe. Ezt mi természetesnek találtuk, hiszen csak este voltunk otthon. Igaz a varrógép használatot erősen csökkentette.
Mialatt a két unoka szobáját alakították, addig a Tatánál és a Mamánál voltak. Tata sajnos beteg, azaz nem szabad neki dolgozni, ezért a gyerekek voltak körülötte és ezzel még segítettek is. Közben unokatestvérük 18 éves lett amit közösen megünnepeltek. A fényképen kis Gergő 18 éves és Ákos 13 éves, Viola 11 éves látható. Jó igy látni őket. Emlékszem egy kis takarót varrtam Gergőnek mikor megszületett. Hát így
megy az idő. Két kis húga nem volt itt. Azt kívánom, hogy egészségben láthassuk őket. Gergőnek még egy éve van az érettségiig, de már sikerült német és angol felsőfokú nyelvvizsgát letenni, így még gondolkodik a tovább tanuláson.

1 megjegyzés:

Luca írta...

Irigylésre méltó dolog az unokázás. Biztos nagyon jól érezték magukat nálatok.