2018. június 9., szombat

Foltoskodás

Ezzel a címmel írtam és mellékeltem a boro-ról talált videómat. Mivel igen nagy volt, nem tudtam betenni, csak egy kisebb változatot. Azt viszont ha kinyitottam, akkor sok minden bejött. Így töröltem az egész bejegyzést. 
Nem tudom ki olvas még blogokat. Én maradok ennél a blogspot rendszernél, a többiek kicsit bonyolultak, hozzászólni sem lehet mindegyikhez. Sokan már nem is szereti a blogokat, inkább a Facebookon lógnak, vagy az Instagramra tesznek fel képeket. Ezzel olyan gyorsan elmennek szinte minden mellett, aztán keresik, hogy mit is láttam. Én maradok a technikák megörökítésénél. Így aztán vissza tudom keresni amit megakarok csinálni. A boro technikát nagyon megszerettem. Írtam is cikket a Hírfoltokba, készültem a csoportvezetői értekezleten hogy részletesen bemutatom, de sajnos időhiány miatt rövidre sikeredett a beszámolóm -pedig nagyon készültem rá- így a leírásban az szerepelt, hogy gyönyörű neszesszereket, tartókat hoztam megmutatni, amiket boro ill. sashiko technikával készítettem. Igaz, hogy a rövid idő miatt azért a technikáról is beszéltem, mutattam volna a készítést is, de arra már nem volt idő. Ezért a Facebookra feltettem egy kis videót, ami egy boro tanfolyamot mutat be. 
Ez az első munkám, amit bemutattam és a technikát is elmagyaráztam. Ezt már máshol is bemutattam, de szerintem ezen lehet legjobban látni a technikát magát. Na erre nem volt idő. Nem sértődtem meg, csak rájöttem arra, hogy jobb nekem magányosan dolgozni. Most csináltam nyolc szatyrot egy iskolai tombolára (jótékonysági célra, azaz saját anyagból nem pénzért) és nagyon örültem, hogy sikere lett. Ezekután is csak ajándékba fogok csinálni bármit és ingyen bárkinek megmutatom amit tudok.  

Nincsenek megjegyzések: