2010. június 19., szombat

Varrjunk a szabadba










A mai napot az európai quilt egyesület arra szánta, hogy a tagországok foltosai menjenek ki a szabadba és ott varrjanak, ezzel is felhíva mindenki figyelmét erre a hobbyra. Mi a Kelenfolt (és kis részben a Cserepes) csoport néhány tagja a Vigadó előtti nagyon szép kis parkban ütöttük fel tanyánkat, magyar és angol nyelvű táblákkal hivtuk fel a figyelmet, néhány munkát kiállitottunk és előkészitettünk kétfajta apróságot (tűtartó és szivecske) azzal, hogy aki azt ott helyben megvarrja, az hazaviheti.
Közben Dunai Korzó ünnepség is volt, a magyarországi nemzetiségek és egyes települések felvonulása is volt, ki tánccal, ki énekkel, szóval jó hangulatban. Az idő a reggeli borongós ellenére nagyon szép volt. Összeségében jól sikerült. Több külföldit sikerült varrásra serkenteni, de magyarok is voltak szép számmal. A legjobb volt, mikor egy fiatalember odajött, hogy nem varrnánk meg a zsebén a gombot? Ezt is megtettük, ezzel bizonyitva, hogy mi mindenhez értünk. A kiállitott tárgyak lehettek volna nagyobb számban. Különben nagy sikere volt.

5 megjegyzés:

F.Gina írta...

Remek :)) Örülök, hogy nem mosott el benneteket az eső !

Névtelen írta...

Ha kitesztek két olyan gyönyörűséget a kerítésre, nem lehet elmenni mellette, hogy meg ne nézzék az emberek. Nagyon jó volt ez, hgy így az egész országban volt.

dixike12 írta...

Jo lett volna ott lenni, biztos nagyon izgi volt ez a proggram, majd jovore

Abile írta...

Nálunk is nagyon jól sikerült program volt! Öröm olvasni róla, hogy milyen sok helyen éltek a lehetőséggel.

N.Zsuzsi írta...

Látom, sikerült feltenni a fejlécet segítség nélkül is :)