2010. április 22., csütörtök

Csak úgy

Többen kérdezték, miért nem írok? Miért, magam se tudom, úgy elmennek a napok. De tény, hogy járok egy fizikoterápiára és az nagyon kettészeli a napomat. Most eljutottam odáig, hogy varrok. de sajnos az örömbe üröm került, mivel a varrógépem alul igen erősen hurkol. Ez ugyebár attól van, hogy nem elég erősen van az alsó szál feltekerve. Próbáltam másként tekerni, de rájöttem, hogy a felcsévélő rész műanyag része nem jól érintkezik. Viszont a varrógépet nem kívánom szétszedni. Tavaly volt egy kivizsgáláson azaz zsírozáson ahol kértem, hogy nézzék át, nincs-e valami baja. Na ez a rész szerintem elmaradt. Többen dicsérték a Varróvilágot, nekem is nagyon szimpatikusak voltak, amikor találkoztam velük. Nyitva tartásuk a budapesti üzletben nem a legszerencsésebb, azaz egy héten három nap délután vannak nyitva. Elmentem, nagy nehezen megtaláltam, hát kiírva, hogy árubeszerzés miatt zárva. Legközelebb előtte telefonon fel hívom őket. Na ha már ott voltam, akkor kibicegtem a Teréz krt-ra mivel ajánlották, hogy vegyek a térdemre egy mágnesszalagot (2990 Ft.) ami segíteni fog. Közölték, hogy csak szettben árulják 8500 Ft-ért, azaz két szalag térdre és egy csuklóra. Ha csak egy szalagot akarok, akkor rendeljem meg interneten a házhoz szállítás 2000 Ft. Jó üzletpolitika nem?
Tehát ezzel majdnem egy napom ment el minden eredmény nélkül. De hogy pozitívan álljak hozzá, hazafelé -nagy dugóban- jöttem autóbusszal és megint meg kellett állapítanom -a Lánchídon- hogy a mi fővárosunk a legszebb! Legalábbis én így érzem. Több évet éltem külföldön, szép városokban, de Budapest mégiscsak a legszebb! Persze hogy szép, hiszen szülővárosom, itt élek, jó hogy nekem tetszik. Ilyenkor tavasszal meg pláne.
Csak a varrógépem lenne jó, ez bánt nagyon. Olyan jó kis gép, annyira megszoktam. Remélem sikerül hamarosan megjavítani.

4 megjegyzés:

Rita írta...

Szia,
a varróvilágos urat ha felhivod ök el is jönnek megnézni a gépet, nagyon készségesek!!!!!

Bea írta...

Én is most járok- én fizioterápiára, hát eléggé lefáraszt. De használ azért...

Abile írta...

Kívánom, hogy minél hamarabb meggyógyuljatok! Te is és a varrógéped is!!

lomaquilt írta...

Engem csak az bántott, hogy valaki, ha nem egész héten van nyitva, miért pont akkor megy el árubeszerzésre, amikor a nyitvatartása van. Amúgy Pesten se olyan egyszerű közlekedni igy egy kirándulás mig eljutsz hozzá! Különben tudom hogy tényleg készségesek.