2015. szeptember 25., péntek

csak úgy

A napokban láttam a Ridikült (késő este van, igaz ismétlés és nem mindig sikerül megnézni) három nő volt a címe az internet királynői. Kiderült, hogy bloggerek. Én nem tartozom közéjük, mert ahogy kiderült, ahhoz, hogy valaki blogger legyen némi pénz is kell és marketing munka. Na ezt én nem vállalom. Inkább varrok és családi dolgokat csinálok. Ez jó? Nem tudom, de elégedett vagyok. Egészséges vagyok és ez a lényeg. Persze vannak dolgok amin felkapom a vizet és izgat. Ilyenkor magamban megfogalmazom, mit kellene mondanom vagy írnom. Mégse teszem. Ez viszont jó, mert ezzel sok embert megsértenék. Talán azért, mert Mérleg vagyok és azt szeretném, ha körülöttem nyugi lenne. Minek keresni a bajt. 
Tehát csak olyan műkedvelő blogger leszek. Fő témáim továbbra is a foltvarrás és ami ehhez tartozik. Megpróbálom azokat a dolgokat, amiket csinálok, megmutatni és leírni hogy csináltam. Most a kézi varrás a fő nálam és ez nagyon megnyugtat. Szeretnék egy cikket irni, amiben összeszedem a tapasztalataimat és ismereteimet. Addig is varrok és gondolkodom. Nem akarok blogger lenni, akit sokan ismernek és programokat csinálni e célból. Van elég gondolatom amit az életemből mesélnék el. Talán valakinek érdekes lesz. De megyek varrni!

3 megjegyzés:

BORI írta...

Szerintem Te is, én is, mindannyian bloggerinák vagyunk.....Jó dolog, hogy írsz,figyelem mindig a témáidat....a Filofaxosat is.....én évtizedek óta használom a kalendáriumot, és sokat olvastam erről a témában egy ismert és felkapott fiatal blog írójától(Te is szoktad olvasni szerintem). Szóval, csak írjál és varrjál - én olvaslak. :)

Monika írta...

Én mindig szeretem olvasni,amit írsz és érdekel!!!!!!!
A kézzel varrás engem is nagyon megnyugtat.:)

lomaquilt írta...

Kösz a hozzászólásaitokat, megerősítettetek abban, hogy érdemes irni. Ha már grafomán vagyok!