2013. november 24., vasárnap

Foltoskodás

Tegnap Békásmegyeren voltam, ahol az egyik csoport kiállitását tartotta. Árusok tették szinpompássá a kiállitást és a csoport tagjai többféle technikát mutattak be. Már korábban is voltam hasonló rendezvényen és tanultam karácsonyi diszek készitését. Most folytattam ezt a tevékenységét. Önzetlenül, kis anyagdarabok és sablonok ajándékozásával a helyszinen megcsinálhattuk a bemutatott dolgokat. Sajnos a fényképezésem nem profi, igy inkább csak szemléltetést tudok adni.
Ez egy nagyon nagy teritő volt, egy franciaágyra készitett ágytakaró, nehezen fényképezhető volt, mivel nemigen volt hozzáférés.
Azért a karácsonyról sem feledkeztek meg és sok karácsonyi mintás falikép, asztali futó volt. Természetesen én csak egy részét tudtam bemutatni.
A kiállitás zárásaként tombola volt, ahol szinte mindenki nyert valamit és boldogan térhettek haza. A csoport a vezető egész évi tevékenységét egy teritővel honorálta.
A kép hibája az én hibám!
Ez a karácsonyi csillag, ami atarashi technikával készült, különösen tetszett, igy szabásmintáját - a többi aprósággal együtt - elhoztam és készithetem az ajándékokat.
Ismerösök sokan voltak és jóhangulatú foltos beszélgetéseket lehetett folytatni. Egy ismerős pár, a kis béka a csoport jele volt.
A zöld folt a fekete mellényen egy kis béka akar lenni.

2 megjegyzés:

Luca írta...

Klassz lehetett

beszand írta...

De jó lehetett, gratulálok a kiállítóknak! Örülök a képeknek és a beszámolódnak! A fotók meg teljesen jók. :)