2012. április 1., vasárnap

Foltoskodás-tatabányai fesztivál

Tegnap Tatabányán voltam az idei fesztiválon. Szeretem ezt a közös varrást és örültem, hogy az idén szellősebben lehetett ülni, valahogy nem tünt olyan zsúfoltnak mint tavaly. Azt irják, hogy azért, mivel az emeleten is lehetett ülni. Úgyis sokat mászkált mindenki és a technikák mutogatása külön szobában volt a macskakiállitással együtt. Ez is jó volt, mert a folyosó keskeny és ott nehezen lehett odaférni.
Ez volt a nagyterem, most szellősebb volt, könnyen el lehetett menni az asztalok között. Ja és könnyebben lehetett az ismerősöket felfedezni.
 Nekem ez a fekete macsek tetszett meg. Jó lenne a bejáratunk elé csinálni, de hát a tűzvédelmi és egyéb szabályok.....
Jó volt ott lenni, sok ismerőssel találkozni, beszélgetni velük. Ez valahogy hiányzik, hiszen ezek a beszélgetések hoznak közelebb egymáshoz két embert. Miről beszélgetünk? Hát a foltvarrásról! A férjek mindig csodálkoznak, mit lehet a foltvarrásról annyit beszélni. Hát lehet.
Sokat gondolkozom a magyar foltvarrásról és szeretném gondolataimat leirni, de még nem tudom hová irjam. Talán a blogomba fogok irni.
Addig is próbálkozom, kisérletezek a varrással. Két csillag próbálkozásomat azért megmutatom.
A fénykép olyan amilyen, nem volt kedvem újat csinálni. Majd a folytatást is mutatom.

2 megjegyzés:

GLK8 írta...

Szerintem a blogodba írd, és majd én teszek hozzá egy linket a honlapra. Klári

BORI írta...

Szia, jó volt találkozni! Bár én nem láttam, hogy szellős lett volna a terem, de így volt jó, ahogy volt! Varrtunk, beszélgettünk,újat is láttunk-tanultunk, egyszóval minden jó volt!!!