2011. november 15., kedd

Határtalanul


Megvolt a Határtalanul, sokan irtak róla, sok képet feltettek akár a blogokba akár a Picasa albumaikba. Én szeretem ezeket és a régebbieket visszanézni. Új helyen volt, ami egyeseknek tetszett, mások kifogásokat kerestek. Hiába mi foltosok szeretünk a rég látottakon kivül a jó barátságon kivül azért kritikát is keresni és találni. Ez igy helyes, mert ezzel a következő rendezvényt jobbá tudjuk tenni.
Én a "temari" tanfolyamot "hoztam" amin sajnos egészségügyi okok miatt nem tudtam tolmácsolni. Most úgy érzem jól vagyok, belevetettem magam a munkába. A tanfolyam szerintem sikeres volt, az ott lévőknek tetszett. Sajnos a 4 óra kevésnek bizonyult és nem tudták készre csinálni a gömböket. Aztán az egyik igen lelkes résztvevő kézbe vette a dolgokat, hogy folytassuk. Sajnos ez nem jött össze, majd jövőre.

A képek nem tudom mennyire adják vissza ezeknek a gömböknek a szépségét és azt a kézügyességet, amellyel ezek a himzések készültek. Nagyon érdekesek és szépek voltak. Remélem én is hamarosan megtanulom, sajnos a magyar nyelvű könyv (csakúgy mint egy újság 2 oldala) igen keveset ad át ebből a technikából. A japán szerzők angol nyelvű könyve annál többet.
Foltos dolgaimat nemigen tudom folytatni, mostanában egy egészen más elfoglaltság köt el, amit muszáj űzni, hiszen olyan gyorsan elmennek ezek az évek. Itt csak egy képviselőjét mutatom be, a másik ugyanilyen szép és aranyos. Van ennél szebb dolog, mint a kisunokákra vigyázni?

4 megjegyzés:

Monika írta...

Nincsen szebb és fontosabb!!!!!!Ma én is velük folytatom a napomat.:)
Gyönyörű a kicsi lány!:)
Nekem sajnos nem volt élő nagymamám,se nagypapám. A mai napig érzem ennek a hiányát.
Most én vagyok soron és egyre jobban belejövök ,egyre jobban olvadozok!:)

lomaquilt írta...

Igazadvan és olyan gyorsan eltelnek ezek az évek. Addig kell valük lenni, amig igénylik.

BORI írta...

De jó, hogy vannak unokáid! Élvezd őket, a család és a Te egészséged a legfontosabb!!

Marika írta...

♥ A VILÁG LEGSZEBB DOLGA NAGY MAMÁNAK LENNI♥
Hat ♥ unoka ♥JÓmamája vagyok.
Élvezd a velük töltött szép napokat és órákat ,vigyázz rájuk és magadra.