2010. február 21., vasárnap

Foltoskodás-folytatás


A táska megtervezéséhez (papiron megvan a terv!) elöször számba kellett vennem, hogy mit kell beletennem a táskámba. A képen látható a bőr irattartó, ami egy örökségből került hozzám. Nagyon jó, csak nincs bősége, tehát többször kellett megvarrni az oldalát. Ez sajnos nem tett jót a varrógépemnek. Na akkor mondom ilyet kell varrni, de férjen bele a csekk és recept. Erre készült a kunyhó mintás anyag. Egy nem ragasztós vliesre vartam a hat db. kuynhót kézzel. Nagyon szép lett, de mikor összehajtottam, akkor rájöttem, hogy bozony ez egy kis táska méret. Igy ez félretéve, hogy mi lesz belőle, az még a jövő zenéje.
Most nézzük a jelent. Tavaly Tihanyban tanultak egy irattartót. Mondom ez kell nekem. Láttam egy megvarrt példányt, nagyon tetszett. A csoportunkban az első foglalkozáson aztán megvarrtuk ezt az irattartót. Érdekes, hogy milyen sok változat készült aztán otthon belőle. Az itt látható példány az én változatom.

Ez a prototipus előtti változat. Miért? Mert nekem egy kicsit magasabb és hosszában kisebb kell. Úgy döntöttem, hogy a csekkek, levelek, receptek nylon boritóját igy hagyom, nem gognak összegyűrődni, a többi átkerül az irattartóba. Két oldalra oldalbővitőt készitettem, ez segit abban, hogy ha megtömöm, ne dudorodjék ki annyira. Na ennek a bevarrása nem sikerült szépre, ezt még gyakorolni kell. Van egy olyan változat, hogy középen van egy zseb zippel. Ennek az irattartónak az egyik oldalában van a zipp igen szellemesen bevarrva.
Most jöhet a pénztárca, kártyatartó és a táska megvarrása.

6 megjegyzés:

Jutus írta...

Nagyon jó lett,igazán ügyes vagy!!!

bemka írta...

Nagyon szépen, pontosan dolgozol.Tetszenek a munkáid, gratulálok!

lomaquilt írta...

Kösz a dicséretet, de ez a példány sajnos nem a legjobb példa erre! De a kisérletezés folyamata ami nekem tetszik!

Lonci (Győr) írta...

Jó lett:-)))Tényleg jöhet a többi is!!!!

Méhike Szfehérváron lesz, megosztottuk egymás között:-)))

dixike12 írta...

Bár én láttam élőben de azért itt is megjegyzem, hogy nagyon nagyon jól néz ki és nagyon praktikus, és nagyon ügyes vagy, meg nagyon TÜRELMES ezt az előbbi bejegyzésekre irtam,. Én már régen borogattam volna azt a bizonyos asztalt, de ez nem jó megoldás tudom.

文章 írta...

avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,AV女優