2009. december 12., szombat

Foltoskodás


Alcimnek irhatnám, hogy elfuserált neszeszer. Hogy miért elfuserált? Azért, mert kitaláltam, hogy a most divatos Tilda neszeszer zippzár bevarrását úgy készitem, hogy a ferdepántot egyik oldalról felvarrom és igy varrom a szinoldal és bélés közé. Arról elfeledkeztem, hogy a varrás látszani fog. Természetesen nem lett egyenes a varrás, amit úgy oldottam meg, hogy egy diszöltést alkalmaztam. Viszont a zippzár végeinél a bevarrást kicsit elszúrtam (többet varrtam be). Vagy rosszul mértem ki, vagy rosszul tettem be, nem tudom. Igy egy kicsit kisebb lett a felső része. A képen nem annyira látni, de én látom és ez elég. Igy ez a neszeszer az enyém lesz. Persze ha nem szúrom el, akkor lehet, hogy a második nem sikerült volna szépre. Hiába a hibáiból tanul az ember.
Viszont elkészitettem a logóimat. Selyemszalagra vasaltam, ami részben jó volt, de részben nem. A selyemszalagnak megmaradt a tartása, de a fénye az lejött. Próbáltam a visszájára vasalni, de ugyanaz. De van és jól néz ki. Habár ujabban azt látom, hogy nagy cimkéket varrnak a táskák és neszeszerek belsejébe. lehet, hogy olyat kellene csinálni?

A karácsonyi húzogatost elkészitettem, hétfőn adom postára és a kitalálójának elküldöm a képét. Amig nem kapja meg a megajándékozott, addig nem is teszem fel a képét.

2 megjegyzés:

Bea írta...

Én a legtöbbször elfelejtek címkét tenni a "cuccba". Úgyhogy nem vagyok nagyon divatos.
Viszont a neszi aranyos.

mmama írta...

Szép dolgokat kaptál !
Van benne lehetőség tovább munkálni.