2021. január 13., szerda

Csak úgy 2021!

 Kicsit bonyolult, de azt hiszem sikerül hozzáigazodni. Talán jobb lett volna, ha korábban kezdek hozzászokni és írtam volna még többet a blogomba. Kevesen írnak, én maradok a blogomnál és leirom ami bennem van. 

Mostanában sokat olvasok, beléptem a NIOK-ba ami a fészbukon van, egy társaság, ahol van havi "ajánlott" olvasmány és beszámolok az elolvasott könyvekről. Mivel én zömmel e-book-on olvasok, ezért a könyvek címlapjait nehezen tudtam mellékelni, de aztán arra is rájöttem. Sok könyv címét felírtam amit mások ajánlottak, megkerestem, többet elolvastam, de többről kiderült, nem egészen az én műfajom. Végül megtaláltam azokat a könyveket, amelyek engem érdekelnek. Persze nem tudok olyan sokat olvasni, mert valahogy elmegy a nap és este meg elalszom. (akármilyen érdekes is a könyv) Találtam olyan blogokat, ahol viszont érdekes könyvekről vannak vélemények. 

A varrással úgy vagyok, hogy nem megy. Megvarrtam a szájmaszkokat az ismerősöknek, de máshoz nincs értekezésem. Kötök, horgolok. Annyi fonalam van, úgy gondoltam fel kell valahogy dolgozni. Aztán egy sál kötésénél megakadtam, de most sikerült egyenesbe jönnöm. Viszont rájöttem, hogy a rendcsinálás területén kell többet dolgoznom. Először a papírokat kell rendbe tennem. Itt elég sok a lemaradásom. Közben a fűtő kazánunk nem fűt, a mosogató gépünk elromlott. Várni kellett a szerelőkre, végül a kazánt megjavítottak, de aztán megint megállt. Most éppen jó. Ez annyiban rossz, hogy nincs meleg víz. De remélem hamar rendbe jön. Azért selejteztem is, de most még probléma hogy el kell vinni a kiselejtezendő dolgokat (főleg konyhai kisgépek) Nincs nagy kedvem sehová menni. A Normafához gyakran jártam egy meghatározott szakaszon kb. 5 km-t mentem. Sajnos sokan választják mások is ezt a területet és nem szeretek sok ember között lenni. Na még egy kicsit várni kell és akkor minden megy a rendes életmenetben. 

Felteszek egy képet, néztem az egyik utolsó bejegyzésemnél Ákost fényképeztem le, mikor még az ő birodalma volt ez a sarok. Most találtam egy képet, ami az átalakitás utáni helyzetet mutatja. Persze azóta megváltozott, mert jelenleg az asztal végén én ülök a laptopom előtt. Változnak az idők.   A sarkon az a doboz eltűnt, helyette egy kisasztal van könyveimmel és írószereimmel. Remélem ez a blogbejegyzés meg fog jelenni az én blogomban.


Nincsenek megjegyzések: