2021. szeptember 27., hétfő

Varrószoba rendezés

 Múltkor elkezdtem a varrószoba rendezésről egy bejegyzést. Hát elkezdtem, de közbejöttek dolgok (vidékre költöztünk és ez megzavart) Aztán hazajöttünk és voltam az OFF-on, szóval elment az idő. Hát a helyzet siralmas. az anyagokat megpróbáltam rendszerezni, de kiderült, hogy valamilyen rendszer szerint kellene őket összerakni. Van 6 db. átlátszó dobozom, amibe az anyag maradékokat tárolom. Egyikbe az egészen kicsiket, másikba a nagyobb darabokat. A többiben pedig találtam egy csomó UFO-t. Elfelejtkeztem róluk, vagy nem tetszettek. Sok táborban jártam de az ottani idő nem volt elég ahhoz, hogy befejezzem az elkezdett dolgot. Most el kell gondolkoznom, hogy mi legyen velük. Visszacsinálni már nem tudom, tehát nem akarok részt venni tanfolyamokon. Azaz egy egy tanfolyamon részt veszek és a munka során kiderül, hogy nagyon érdekes, de minek? Persze ez másként is lehet. Úgy döntöttem, hogy a fonalaimat egyenlőre sikerül eltenni, ezeket egy kerülti garázsvásáron fogom értékesíteni. Egyenlőre készülök az októberi foltvarró találkozóra, ahol a drezdai tányér lesz a téma. Egy táska készül olyan minden nap hordható. Ehhez Margitka hátizsákja adott ötletet.


 Egy táskát találtam ami hasonló témában készülne.

Találtam egy kis tárcát (zsebkendőtartó) a csoportban tanultuk (én mutattam be) és bizony elfelejtettem. Ez azt jelenti, hogy a kész műveket bizony dokumentálni kellene. 

Mellette egy kis kutya és természetesen mindkettő az akkor elkezdett boro hímzéssel készült. A kiskutyát több példányban megcsinálom (karácsonyi ajándékokhoz) sőt macskát is próbálok. Ezekután a varrószoba rendezés megint halasztódik. De ígérem folytatom. 


Nincsenek megjegyzések: